Marmer in de badkamer

Met een idee de showroom inlopen en met een ontwerp rijker kwam de klant enthousiast thuis. De zoektocht naar een marmeren plaat werd gestart en de droom werd werkelijkheid met Café au Lait marmer. We nemen je graag mee in het proces en laten je als kers op de taart vol trots het eindresultaat zien.

Terrazzo keukenblad

Ietwat overweldigd door de mogelijkheden van terrazzo liep een pas verloofd stel door onze showroom. Enthousiast werden ze van onze adviseur die ze adviseerde in hun keuzes voor materiaal, kleur, grootte en verhouding. Het blad werd dé blikvanger van de keuken. Kijk je mee?

Exterieur villa

De droom van een hardwerkend stel nam vaste vormen aan bij het ontwerp van deze villa. Wij werden betrokken bij de afbouw en verzorgden de levering en montage van dorpels, vensterbanken, deuromlijstingen en muurafdekkers. Na oplevering kregen we een persoonlijke rondleiding van de eigenaar, we nemen je graag mee op deze rondleiding!

Kwartsiet werkblad

In een nieuwbouwwijk waar nog volop wordt getimmerd en geheid staat een huis met een puur interieur. Rijke materialen en rust voeren de boventoon. Niets is aan het toeval overgelaten. De bewoners hadden een duidelijk doel voor ogen. Het werkblad van Sensa Vancouver van Cosentino straalt op deze fijne plek. Wij legden het vast op de gevoelige plaat, speciaal voor jou ter inspiratie.

Luxe badkamer in waterwoning

In deze waterwoning werd niet bespaard op ruimte voor een luxe badkamer. Neolith Abu Dhabi schittert in dit bijzondere project!

Marmer in de keuken

Als je dagelijks in aanraking komt met een marmersoort en er na al die keren nog steeds niet op bent uitgekeken, dan weet je gewoon dat het goed zit. Ronald en Maria kozen voor Bronze Fantasy een materiaal dat Ronald elke dag al zag op zijn werk, en ook bij hem thuis blijft deze steen prachtig!

Tijdloos graniet

Grietje wist heel goed wat ze wilde toen ze haar keuken ging uitzoeken. Maar ze vond het niet in de gewone keukenzaken. Haar keuken werd een eclectische mix van stijlen die op een verbluffende manier samenvallen. Haar keukenblad werd op maat gemaakt van zwart Zimbabwe graniet met een leather finish.

Renovatie Oorlogsmonument

In het kader van 75 jaar vrijheid kregen wij in 2020 de opdracht voor de renovatie van het Oorlogsmonument op Urk. De opdracht ging uit van de Gemeente Urk in samenspraak met Stichting Urk in Oorlogstijd en Stichting Kropveld.

Exterieur met Grandeur

Een krachtig exterieur, dat is waar de bewoners van dit huis naar streefden. Het is ze gelukt, dit huis loop je niet zomaar voorbij. De kracht komt voort uit het gebruikte materiaal: Belgisch hardsteen en de strakke vormgeving.

Renovatie Vissersmonument

Urk heeft in haar lange historie al veel scheepsrampen moeten verwerken. Als eerbetoon en nagedachtenis aan omgekomen vissers werd op 11 mei 1968 het Vissersmonument onthuld door H.M. Koningin Juliana. In 2021 kregen wij de eervolle opdracht voor de renovatie van het vissersmonument op Urk.

Sfeervolle schouw in Neolith Abu Dhabi White

Een klein project met een groots en sfeervol resultaat. In dit nieuwbouw apparatement realiseerden wij een haardombouw en tafelblad van Neolith Abu Dhabi White.

Keuken met eettafel van Dekton Laurent

Een royale keuken op een relatief klein oppervlak. Inventief, vernuftig en sfeervol. Dat is deze keuken ten voeten uit.

Projecten

Onze passie en liefde voor natuursteen uiten zich in ons portfolio. Dankzij het vertrouwen van onze klanten kunnen wij dagelijks werken met onze geliefde materialen. Daar zijn we dankbaar voor en trots op! Elk project komt tot stand door samen met onze klant esthetische en praktische zaken af te wegen. Samen komen we steeds tot een fantastisch ontwerp waar men jarenlang plezier van heeft.

We kunnen veel vertellen over natuursteen en onze projecten, maar we laten het liever gewoon zien. Laat je inspireren door bijzondere materialen, ontwerpen en details op deze pagina gevuld met onze recente projecten.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden