Terrazzo keukenblad

Het was een drukke tijd voor een jong stel met huwelijksplannen en een nieuwbouwhuis dat nog volledig ingericht moest worden. Het weerhield ze er echter niet van het werkblad voor hun keuken met zorg uit te kiezen. Ze waren beide gek op terrazzo en zo werd het een spannend project. Want als je kiest voor terrazzo dan gaat er een wereld aan keuzes voor je open!

Terrazzo wordt gemaakt uit restmateriaal van de graniet- en marmerindustrie. Het restmateriaal wordt vervolgens vermalen tot kleine stukjes steen en onder andere gebruikt om terrazzoproducten van te maken. Het hergebruiken van restmateriaal in combinatie met het feit dat het supersterk is en met gemak 100 jaar mee kan, maakt dat terrazzo een duurzaam product is.


Het aanrechtblad in deze keuken

In deze keuken mochten wij de échte blikvanger verzorgen: het terrazzo keukenblad. De klant selecteerde zelf de kleuren en materialen voor het blad. Dat is dan ook meteen het leukste aan terrazzo. Iedereen kan het blad zelf samenstellen door een ondergrond, materialen en kleuren te kiezen. Elk blad is uniek en heel persoonlijk. Vervolgens wordt het blad op ambachtelijke wijze op maat gemaakt. Een bijzonder secuur proces dat met grote zorgvuldigheid wordt doorlopen.

In dit blad maakten wij op verzoek een gedeeltelijke cascade. Een cascade is een subtiele waterkering die er voor zorgt dat water niet op de grond loopt als er wordt gemorst op het aanrechtblad. Zo blijven de vloer maar ook kleren droog als er wordt gemorst tijdens de dagelijkse werkzaamheden in de keuken.


Maatwerk terrazzo

Een terrazzo-keukenblad biedt veel mogelijkheden op het gebied van kleurstelling en uitvoering. Een keukenblad van terrazzo is zeker geen standaardwerk. We maken het passend, terrazzo is bij ons altijd maatwerk. Adviseren, inmeten, bezorgen en montage… wij leveren een compleet product voor je af van schets tot eindresultaat. Dit vinden wij ook belangrijk; terrazzo is een keuze voor jaren en generaties!

Terrazzo in het interieur

Terrazzo in het interieur is terug van weggeweest en doordat het zo veelzijdig is past het in veel verschillende interieurstijlen. Die veelzijdigheid zit hem in de combinaties van kleuren en materialen. De kleuren, grootte en verhouding als ook de kleur van het cement is volledig aanpasbaar. In onze showroom hebben we diverse samples die je eventueel naar wens kunt aanpassen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van terrazzo? Bekijk dan zeker eens onze product pagina terrazzo

Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden