Terrazzo

De persoonlijke kroon op je interieur is Terrazzo. Bij Weerstand Natuursteen kun je het terrazzo geheel naar smaak samenstellen. Materiaal, ondergrond en kleur het ligt allemaal in jouw handen!

Het tonen van een collectie terrazzo is lichtelijk overbodig omdat je het materiaal zelf kunt samenstellen. We vertellen je graag meer over het ambachtelijke maakproces van terrazzo. Met ons Terrazzo kleurenboek zul je beslagen en geïnspireerd ten ijs komen als je bij ons langskomt in de showroom voor een terrazzo-selectie-feestje.

Wat is terrazzo?

Terrazzo of ook wel granito, is een samenstelling van natuursteenkorrels zoals graniet en marmer op een basis van mortel. Soms worden de natuursteenkorrels aangevuld met glas, kunststof en/of schelpen om het oppervlak nog spannender te maken. De vullingen zijn in vele kleuren, afmetingen en soorten beschikbaar. In combinatie met diverse kleuren basis cement is er een oneindig gamma mogelijk.


De geschiedenis van terrazzo

Van oudsher wordt terrazzo gemaakt van afgekeurd restmateriaal uit de marmergroeven van Italië. Terrazzo heeft een roemrijke geschiedenis en siert menig kerk en musea al eeuwenlang. Terrazzo is een keuze voor de lange termijn, ontzettend belangrijk dus dat het precies past bij jouw wensen.

Zelf terrazzo maken

Als je kiest voor terrazzo bij Weerstand Natuursteen heb jij de touwtjes in handen. Jij kiest de ideale kleurstelling, het formaat van de steentjes ende kleur van het bindende cement. We helpen je met ons terrazzo-kleurenboek waarin talloze mogelijke combinatie staan. Dat kleurenboek download je hier of bekijk hem in onze showroom.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden