Interieur

Bij Weerstand Natuursteen hebben we een ruim assortiment aan materialen en kleuren standaard op voorraad. Van simpel rechthoekig vensterbankje tot sierlijk bewerkte deuromlijstingen, wij hebben de kennis en techniek in huis. Jij hebt de volledige vrij hand want wij maken afbouwproducten op jouw verzoek, maatwerk dus!

Exterieur

Een huis zonder vensterbanken en dorpels? Dat is natuurlijk geen optie. Natuursteen afbouwproducten maken een huis echt áf. Van landelijk tot luxe, van klassiek tot modern, van strak tot sierlijk, alles kan met natuursteen. Stijlvol wordt het altijd. Niet voor niets is natuursteen ongekend populair. Onze vakmensen geven je huis graag die finishing touch. Alle afbouwproducten worden door ons op maat gemaakt.

Monumenten

Ook voor onderhoud aan monumenten ben je bij ons aan het goede adres. Als aannemer zullen wij vanaf opdracht tot oplevering met persoonlijke zorg de opdracht uitvoeren. Door een monument regelmatig te onderhouden blijft het monument in goede staat en kunnen dure en tijdrovende restauraties worden uitgesteld.

Grafmonumenten

Wij maken persoonlijke grafmonumenten van steen, metaal, glas en hout. Je bent van harte welkom in onze ruime monumenttuin waar je in alle rust de materialen en kleuren kunt bekijken. Voor iedere klant maken wij een 3d ontwerp op maat. Onze grafmonumenten worden in heel Nederland geplaatst. Maak een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden