Port Laurent marmer als werkblad

Als kind heb je vast wel eens gefantaseerd hebben over veranderingen in het interieur van je ouderlijk huis. Ronald en Maria kregen die mogelijkheid toen ze het ouderlijk huis van één van beide ouders overkochten. Ze pakten de mogelijkheid met beider handen gretig aan en maakten van de woning een warme plek door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen.

Ronald zit dichtbij het vuur wat betreft stenen. In samenwerking met Weerstand Natuursteen heeft hij het bedrijf Tegelexpert.nl opgezet. Tegelexpert.nl specialiseert zich in het aanbieden en plaatsen van vloer- en wandtegels. Tijdens de inrichting van het kantoorpand van Tegelexpert.nl werden spreektafels gemaakt van Port Laurent marmer, een soort die ook Ronald direct aansprak. Bij het maken van de plannen voor de verbouwing van Ronald's eigen huis was de keuze voor het werkblad in de keuken dan ook snel gemaakt. Als je dagelijks al in aanraking komt met een marmersoort en er na al die keren nog steeds niet op bent uitgekeken, dan weet je gewoon dat het goed zit.

" Als je dagelijks al in aanraking komt met een marmersoort en er na al die keren nog steeds niet op bent uitgekeken, dan weet je gewoon dat het goed zit. "

Port Laurent, of ook wel St Laurent, Bronze Fantasy of Marron Napoleon is een unieke en zeldzame marmersoort. De gouden aderen lopen over een zwart/bruine achtergrond. Elke plaat is een schilderij van de hand van moeder natuur.

Deze marmersoort wordt ontgonnen in Marokko. De immens grote blokken worden uit de groeve gezaagd en vervolgens voor de verwerking vervoerd naar het Italiaanse Carrara. Daar worden ze met precisie verzaagd en afgewerkt tot platen.

Het resultaat is een zwart bruine plaat met gouden aderen. Elke plaat is een uniek schilderij van de hand van moeder natuur. Zoals de meeste soorten heeft ook Port Laurent verschillende namen zoals St Laurent, Bronze Fantasy of Marron Napoleon.

" Een mooi reststuk van de plaat werd niet onbenut gelaten door Ronald en Maria. Het washok heeft een extra luxe uitstraling gekregen door het werkblad bovenop de machines. Zo'n extra werkplek is superhandig voor de volle wasmand of om een wasje weg te vouwen. "

Verliefd op een steensoort? Of juist nog zoekende naar het juiste materiaal? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden