Luxe badkamer in waterwoning van Neolith Abu Dhabi White

Wonen op het water met nog meer luxe en ruimte dan een doorsnee woning op de wal, een droom voor velen! In deze waterwoningen mochten wij in opdracht van ABC Waterwoningen en Badkamerstudio Urk een badkamer realiseren van Neolith Abu Dhabi White.

Het ontwerp

Het ontwerp komt van de hand van Studio Anton Surink een architectenbureau uit Amsterdam. Samen met de klant selecteerden zij het materiaal Neolith Abu Dhabi White een rijk materiaal met een bijzonder design. Door het materiaal in bookmatch te plaatsen achter het bad is er een levensgroot kunstwerk gerealiseerd dat blijft fascineren!

" Door te bookmatchen en te endmatchen wordt het design van de plaat vergroot. Het resultaat is een extra rijke uitstraling. "

Neolith

Neolith is een keramisch plaatmateriaal dat veel praktische voordelen kent ten opzichte van natuursteen zonder verlies van esthetiek. Abu Dhabi White is een echte showstopper in de veelzijdige collectie van Neolith. De goudkleurige aders en vuursteengrijze spikkels maken een bijzonder schouwspel op de verzengend witte achtergrond. Abu Dhabi White en luxe kunnen in één adem worden genoemd, zoals ook te zien is in deze badkamer. Neolith kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt dankzij het uitgebreide assortiment aan designs, afwerkingen en diktes. Wil je meer weten en zien van Neolith? Bekijk dan zeker onze online collectie pagina.

Badkamer in waterwoning

Tegelen in waterwoning is een vak apart dat wij eigen hebben gemaakt. Wij zorgen voor een uiterst strakke betegeling van uw badkamer of dat nu op het water of aan de wal is. Heb je vragen over de betegeling of badkamer in uw waterwoning? Stel ze gerust, we helpen je graag verder.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden