Tijdloos Graniet in moderne keuken

In rustig polderdorp genieten Grietje en haar man volop van hun met zorg samengestelde interieur. "Het is nog niet helemaal zoals ik het precies wil hoor, hier moeten nog schilderijen komen en dit kleed heb ik geleend", vertelt Grietje ongeremd. Haar interieur is een bijzondere mix die haar eclectische smaak met verve laat zien.

De volledige keuken in één keukenzaak uitzoeken, dat was niet aan Grietje besteed. Nee, ze had het helder voor ogen. Een houten keuken met voldoende opbergruimte tegen de muur en een ruim spoeleiland mét bar. "Veel mensen denken dat mijn keukeneiland zwart is, maar dat is ie niet hoor, hij is donkerblauw." Een ingetogen detail dat getuigt van de precisie waarmee Grietje te werk gaat als het om haar interieur gaat.

De houten keuken die Grietje voor ogen had was niet verkrijgbaar in de reguliere keukenzaak. Ze liet de keuken dan ook op maat maken door Excellent Bouwwerken. Teun en Hendrik van Excellent maken onder andere keukens op maat naar de wens van hun klanten. Een perfecte match dus voor Grietje. "Kijk maar even bij Weerstand Natuursteen voor een blad voor op je keuken, zij hebben vast wel iets dat je mooi vindt", luidde het advies van de mannen van Excellent.

" Graniet is oersterk, het gaat gerust een leven lang mee. Zwart Zimbabwe graniet raakt ook nooit uit de tijd, de tijdloze uitstraling past bovendien in talloze interieurstijlen "

Uiteindelijk kiest Grietje in onze showroom voor zwart Zimbabwe graniet met leather finish. De leather finish maakt deze granietsoort heel spannend en tactile. Een tijdloze keuze. Niet alleen vanwege het design maar ook vanwege de duurzaamheid van een granieten aanrechtblad. Graniet is erg sterk, en dat is dan ook meteen de kracht van graniet. Het keukenblad is bestendig tegen krassen en slijten.

Overigens is graniet verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en designs. Sommige granieten soorten zijn haast niet te onderscheiden van marmer. Er is dan echter wel één groot verschil: de onderhoudsvoordelen van graniet.

Als het op duurzaamheid en hardheid aankomt dan is graniet een praktische keuze. Graniet is opgebouwd uit kwarts, mica en veldspaat. Daardoor is graniet keihard. Wil je meer granietsoorten zien? In onze collectie zie je ons gehele assortiment.

Heb jij net als Grietje een bijzonder plan voor je interieur? Of is jouw keuze al gevallen op een bepaalde steensoort? Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden