Marmer in de badkamer

Van ruwe marmeren plaat naar eindproduct, een fascinerend proces dat door ons met precisie wordt uitgevoerd. De klant van dit project heeft met onze adviseur Simon een zogenoemde Café au Lait marmeren plaat geselecteerd en op haar aanwijzingen, maakte Simon de ontwerpen.

De badkamer is de afgelopen jaren gegroeid van praktische ruimte naar het kloppend hart van de bovenverdieping. De plek waar je de dag actief start en rustig eindigt. Een ruimte van rust en privé om even tot jezelf te komen. Sfeer, materiaal en praktisch gebruik worden tegenwoordig met zorg samengevoegd tot een persoonlijke plek. De badkamer is maatwerk pur sang geworden. We nemen je graag mee in dit project.

" Ik kwam daar binnen bij Weerstand met moodboards, en wist precies hoe ik de badkamer wilde. Mijn vriend zijn voorkeuren voor een ruime inloopdouche, grote wastafel en vrijstaand bad stonden ook op mijn moodboard. " - Marianne

Met een hoofd vol ideeën en een vol Pinterest bord de showroom inlopen en weer naar huis met een ontwerp op zak. We zien het steeds meer in onze showroom. Zo'n Pinterest bord staat vaak propvol met kleine ideetjes, als wij ze dan ook nog de vele mogelijkheden van natuursteen laten zien dan zien we dat het mensen overweldigd.

Aan ons de schone taak de ideeën van de klant te vertalen naar mogelijkheden en opties. Aan de klant de taak om keuzes te maken en ons te sturen in het ontwerp. Deze manier van werken maakt ons blij; het realiseren van een combinatie aan ideeën zodat het precies aansluit de wens van de klant.

Terug naar het project, naast het belang van een goed ontwerp is ook materiaal enorm bepalend voor het eindresultaat. De zoektocht naar een marmeren plaat werd gestart en de droom werd werkelijkheid met een Café au Lait. Koffie met een scheutje melk, dat is de beste omschrijving voor deze marmer. Een prachtig materiaal dat een prachtig eindresultaat beloofde.

" We hadden meteen een goed gevoel bij ons eerste gesprek. Simon maakte met een paar muisklikken een 3d tekening van onze badkamer en toilet. Zelfs het schuine bankje voor in de inloopdouche werd precies naar mijn wensen getekend.

Weerstand nam vervolgens echt de tijd om samen op zoek te gaan naar de perfecte marmeren plaat voor de wasbak en bankje. Al het zaagwerk en de afwerkingen zijn super netjes gedaan door de vakmannen Steven en Okke van Weerstand. Ze denken super goed mee met alles.
" - Marianne

Het resultaat

Het resultaat is een trendy maar ook zeker tijdloze badkamer. De badkamer is de ruimte in je huis waar je je dag actief start en eindigt. Een ruimte van rust, om even tot jezelf te komen voordat de drukke dag begint. Waar je je rustig klaar maakt voor de nacht, zodat je lekker kunt gaan slapen. Deze badkamer heeft het allemaal! Een plek van luxe en rust: Een eigen privé spa.

" We zijn super blij met onze badkamer en deze is in werkelijkheid nog veel mooier dan we hadden kunnen dromen. Dus ben je op zoek naar perfect maatwerk? Breng dan een bezoekje aan Weerstand Natuursteen! " - Marianne

Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden