Exterieur van een droomvilla

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Dat geldt ook voor je woning. De binnenkant kan nóg zo mooi zijn maar als het niet klopt met de buitenkant dan zal de eerste indruk van het exterieur blijven hangen. De eigenaar van deze woning heeft dat perfect begrepen en heeft zijn exterieur tot in de puntjes uitgedacht. Met welk gevoel stap jij deze woning binnen?

" Enige tijd na het afronden van de bouw van meneer Haase zijn droomvilla mochten we een kijkje nemen in en om de villa.

Het eerste dat opvalt aan deze markante woning is de grote ronde ingang met de robuuste deuromlijsting van Belgisch hardsteen. De omarming van de entree geeft een geborgen en gezellig gevoel, we voelen ons meteen op ons gemak in dit grote huis.

Na een kopje thee en een gezellig gesprek is het dan tijd voor de rondleiding langs het huis. Meneer Haase vertelt honderduit over zijn droomvilla, zijn keuze voor de Kempische bouwstijl en de reacties van zijn mede-dorpbewoners. Veelal positief, maar soms ook scherp en goudeerlijk. Positief en negatief, hij weet ze beide te waarderen.
"

Voor de start van de bouw van de villa moesten er veel beslissingen worden gemaakt. Voor meneer Haase was de buitenkant van de villa net zo belangrijk als de binnenkant. De Kempische bouwstijl was een grote inspiratiebron. In deze bouwstijl zorgen de gebruikte materialen ervoor dat het lijkt alsof het huis er al jaren staat. Tijdens de bouw werd er veel aandacht besteed aan details. De combinatie van details en materiaal zorgen voor de uiteindelijke historische uitstraling.

Bouwbedrijf Doorn was de aannemer in dit project, in 2016 introduceerde zij het zogenaamde "Nieuwe Bouwen". Hun kernwoorden zijn daarin aandacht, vertrouwen, transparantie, communicatie en vakmanschap. Niet alleen meneer Haase heeft van de deze kernwoorden geprofiteerd, maar ook wij als onderaannemer mochten ervaren dat Bouwbedrijf Doorn deze woorden echt nauw aan het hart liggen. Een bedrijf wat zegt wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Met meneer Haase zijn eigen werkervaring in de woningbouw wist hij precies aan welke eisen de materialen moeten voldoen. De materialen moesten duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn met een robuuste uitstraling passend in de Kempische bouwstijl. Belgisch hardsteen is dan echt hét materiaal om mee te werken. Niet alleen duurzaam, maar ook tijdloos. Belgisch hardsteen is een materiaal dat zich aanpast aan de woonstijl. Perfect voor een landelijk exterieur maar ook een strak interieur wordt versterkt door deze steensoort. Wil je meer weten over deze steensoort? Bekijk dan zeker onze product pagina.

" Vensterbanken, deuromlijstingen, muurafdekkers, dorpels en gevelbekleding. We maakten het allemaal op maat en naar wens van meneer Haase. "

Vaak zien wij, als schakel, in het hele proces niet het uiteindelijke eindresultaat. En dat terwijl de combinatie van kleuren, structuren en materialen het exterieur echt tot leven brengen. Zo wij een schakel waren in de bouw van dit huis, zo is ook ons hardsteen een schakel in de stijl van deze woning. Een leuke overeenkomst!

De meeste aandacht gaat bij een woning naar het interieur. Maar ook de buitenkant is ontzettend belangrijk voor het karakter en de sfeer van de woning. Of het nu gaat om de renovatie van een oude woning of het vormgeven van het exterieur van een nieuwe woning, wij helpen je van vensterbank tot gevelbekleding en alles dat er tussen in zit.

Belgisch hardsteen is zeker niet de enige optie als het op exterieur aankomt. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden