Exterieur van een droomvilla: De perfecte eerste indruk

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken, en dat geldt ook voor je woning. Hoe prachtig het interieur ook mag zijn, als het niet in harmonie is met het exterieur, zal de indruk van de buitenkant blijven hangen. De eigenaar van deze woning heeft dit begrepen en heeft met zorgvuldige aandacht elk detail van het exterieur doordacht. Welk gevoel roept dit huis bij jou op als je binnenstapt?

Enige tijd na de voltooiing van de bouw van meneer Haase's droomvilla, kregen we de gelegenheid om een kijkje te nemen, zowel binnen als buiten de villa. Het eerste dat opvalt aan dit opmerkelijke huis is de imposante ronde ingang met een robuuste deuromlijsting van Belgisch hardsteen. Deze omarmende entree geeft een gevoel van geborgenheid en gezelligheid, waardoor we ons meteen thuis voelen in dit ruime huis.

Na een kopje thee en een gezellig gesprek is het tijd voor een rondleiding door het huis. Meneer Haase vertelt vol enthousiasme over zijn droomvilla, zijn keuze voor de Kempische bouwstijl en de reacties van zijn mede-dorpsbewoners. Sommige reacties zijn positief, andere scherp en eerlijk. Hij weet zowel positieve als negatieve feedback te waarderen.

Het belang van het exterieur

Voor de start van de bouw van de villa moesten talloze beslissingen worden genomen. Voor meneer Haase was het exterieur van de villa net zo belangrijk als het interieur. De Kempische bouwstijl diende als grote inspiratiebron. In deze stijl zorgen de gebruikte materialen ervoor dat het huis lijkt alsof het er al jaren staat. Tijdens de bouw werd veel aandacht besteed aan details. De combinatie van details en materialen zorgt voor de uiteindelijke historische uitstraling.

Bouwbedrijf Doorn, dat het project uitvoerde, introduceerde in 2016 het concept van het "Nieuwe Bouwen". Hun kernwaarden zijn aandacht, vertrouwen, transparantie, communicatie en vakmanschap. Niet alleen meneer Haase heeft kunnen profiteren van deze kernwaarden, maar ook wij als onderaannemer hebben ervaren dat Bouwbedrijf Doorn deze waarden nauw aan het hart liggen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Maatwerk met Belgisch Hardsteen

Als een schakel in het bouwproces hebben wij ervaren dat de combinatie van kleuren, structuren en materialen het exterieur echt tot leven brengt. Ons hardsteen draagt bij aan de stijl van deze woning. Een leuke overeenkomst!

" Vensterbanken, deuromlijstingen, muurafdekkers, dorpels en gevelbekleding. We maakten het allemaal op maat en naar wens van meneer Haase. "

Aandacht voor het exterieur

Bij het ontwerpen van een woning gaat de meeste aandacht vaak uit naar het interieur. Toch is het exterieur van cruciaal belang voor het karakter en de sfeer van de woning. Of het nu gaat om het renoveren van een oud huis of het vormgeven van het exterieur van een nieuwe woning, wij helpen je met alles, van vensterbanken tot gevelbekleding en alles daartussenin.

Meer dan Belgisch Hardsteen

Belgisch hardsteen is zeker niet de enige optie als het aankomt op het exterieur. Wij staan altijd open voor ideeën en kunnen ze omzetten in tastbare ontwerpen, waarbij we het juiste materiaal adviseren. Wil je jouw idee bespreken? Vul dan het contactformulier in of kom langs in onze showroom. Wij staan klaar om ermee aan de slag te gaan.


Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden