Kwartsiet aanrechtblad

In een nieuwbouwwijk waar nog volop wordt getimmerd en geheid staat een huis met een puur interieur. Rijke materialen en rust voeren de boventoon. Niets is aan het toeval overgelaten. De bewoners hadden een duidelijk doel voor ogen. Het werkblad van Sensa Vancouver van Cosentino straalt op deze fijne plek. Wij legden het vast op de gevoelige plaat, speciaal voor jou, ter inspiratie.

De bewoners van deze woning kunnen we wel geluksvogels noemen. De vader van Marieliza heeft een eigen bouwbedrijf en gaf eigenhandig vorm aan alle wensen van zijn dochter. Bouwbedrijf Excellent, waar wij graag mee samenwerken, maakte een zwarte houten keuken als basis voor het kwartsieten werkblad dat wij mochten leveren en plaatsen.

Marieliza koos voor Sensa Vancouver. Deze Braziliaanse kwartsiet met een witte achtergrond vertoont een zeer gevarieerd scala van aders, die meer of minder dik, smal, breed, ineengestrengeld of gescheiden kunnen zijn. Prachtige patronen worden geschetst op een gebarsten oppervlak dat uitnodigt om het aan te raken.

" Kwartsiet is bestand tegen krassen en zuren en dankzij de speciale vlekwerende bescherming van Cosentino ook tegen vlekken. "

Sensa lijn Cosentino

De Sensa lijn van Cosentino is een bijzondere. Natuur en innovatie gaan hand in hand in de Sensa lijn. Het is een speciale selectie graniet- en kwartsiet soorten met speciale vlekwerende bescherming om ruimtes visuele en functionele voordelen te bieden. Sensa natuursteen van Cosentino is nagenoeg onderhoudsvrij dankzij de vlekbescherming, waardoor er geen verdere behandeling nodig is om het te beschermen. Deze vlekwerende bescherming is een baanbrekende behandeling die is geïntegreerd in de moleculaire structuur van de steen.

De behandeling verlengt de levensduur van je werkblad en voorkomt dat vloeistoffen en vlekken worden geabsorbeerd. Impregneren hoeft niet meer en het blad is gemakkelijk schoon te maken.

Wil je meer weten en zien van de Sensa lijn van Cosentino? Bekijk dan onze kwartsiet collectie

" Met kwartsiet haal je het beste van de natuur naar binnen. Duizelingwekkende patronen, oppervlakken en kleuren: kwartsiet is grandioos.

Deze steensoort is de sterkste natuursteen die gebruikt kan worden als werkblad. Het is bestand tegen krassen en zuren, dát is onbezorgd genieten.
"

Van schets tot eindresultaat

Adviseren, inmeten, bezorging en montage… wij leveren een compleet product voor je af van schets tot eindresultaat. Dit vinden wij ook belangrijk; een werkblad is een keuze voor jaren, het is belangrijk om met diverse praktische zaken rekening te houden.

Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden