Het samenspel van Travertin en Calacatta in een buitengewoon interieur

Met trots presenteren we ons meesterwerk in marmer: een prachtig en op maat gemaakt interieur, helemaal vervaardigd in onze eigen steenhouwerij. Bij Weerstand Natuursteen hebben we met al onze expertise en passie samengewerkt met de klant om een uniek en tijdloos design te creëren. Een bijzonder aspect van dit project is dat de klant zelf de platen marmer en travertin heeft geselecteerd bij de gerenommeerde groothandel BMB in België. Zo konden ze hun persoonlijke stempel drukken op het interieur, met de schoonheid van natuursteen als stralend middelpunt.

Ons hart ging sneller kloppen toen de klant de keuze maakte voor het befaamde Calacatta marmer. Dit prachtige materiaal met zijn kenmerkende aderpatroon en luxueuze uitstraling, diende als basis voor ons meesterwerk. Samen met de klant hebben we het Calacatta marmer verwerkt tot een schitterend aanrechtblad, een wastafel en een verfijnd afwerkingsdetail langs de badkuip. Het marmer werd zorgvuldig geselecteerd en bewerkt om de natuurlijke pracht volledig tot haar recht te laten komen.

Calacatta marmer in aanrechtblad, wastafel en afwerkingsdetails

In nauw overleg met de klant hebben onze ambachtslieden met oog voor detail en vakmanschap gewerkt aan het project. Met precisie hebben we de randen van het aanrechtblad vormgegeven, waardoor een naadloze overgang ontstaat tussen het marmer en de omliggende elementen. De wastafel, als pronkstuk in de badkamer, heeft een zachte en gladde afwerking die een gevoel van rust en luxe oproept. Ook het afwerkingsdetail langs de badkuip hebben we met de grootste zorg geplaatst.

Maar het project omvatte meer dan alleen Calacatta marmer. Samen met de klant wilden we onze creativiteit laten zien en kozen we voor een prachtige haardschouw van Travertin Titanium Silver. Dit natuursteen voegt een vleugje rustieke charme toe aan het interieur en laat zien dat marmer op diverse manieren kan schitteren in een modern interieur.

Uniek en op maat gemaakt

Vanaf het allereerste begin hebben we samen met de klant elke stap van dit project met toewijding doorlopen. Het begon met het selecteren van de meest verfijnde stukken Calacatta marmer en Travertin Titanium Silver. We wilden ervoor zorgen dat elk stuk natuursteen volledig paste bij het idee dat de klant voor ogen had. Vervolgens hebben we ons ambachtelijke werk verricht, het marmer gezaagd en vormgegeven totdat het de perfectie bereikte die dit project verdiende.

Het resultaat is een interieur dat adembenemend mooi is en een tijdloze elegantie uitstraalt. Samen met de klant hebben we een meesterwerk gecreëerd dat de tand des tijds zal doorstaan en elke ruimte een gevoel van luxe en klasse geeft. Onze passie voor natuursteen heeft ons geïnspireerd tot het realiseren van dit project en we zijn trots dat we de visie van de klant tot leven hebben gebracht in een interieur dat in zijn eigen recht een kunstwerk is. We hopen dat dit project anderen zal inspireren om de schoonheid van natuursteen te omarmen en te genieten van het tijdloze karakter dat het aan elk interieur kan geven.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw eigen meesterwerk te creëren en je interieur te verrijken met tijdloze klasse. Samen maken we jouw droominterieur werkelijkheid!


Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden