Black Taurus graniet

Black Taurus is een diepzwart oppervlak gedecoreerd met grove gouden aderen. Black Taurus doet het heel goed in hotel chique ruimtes door de combinatie van goud en zwart.

Black Taurus wordt vaak verward met Belvedere graniet maar beide granietsoorten hebben andere uiterlijke kenmerken. Black Taurus bevat in tegenstelling tot Belvedere nauwelijks tot geen witte aderen.

De soort is heel geschikt voor diverse projecten binnenshuis zoals een eettafel, salontafel, wastafel, wandbekleding, trappen, keukenblad en voor de haardschouw

Alternatieve namen voor Black Taurus graniet zijn:

• MAGMA GOLD
• BLACK FUSION
• TROPICAL STORM
• BELVEDERE

Omdat Black Taurus graniet een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Black Taurus slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Black Taurus? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden