Belvedere graniet

Belvedere graniet wordt vaak aangezien voor een marmersoort. Met haar marmerachtige tekening is dat ook niet vreemd. En hoewel dit materiaal op marmer lijkt is het dat zeker niet. Belvedere graniet is namelijk een stuk harder dan marmer. Dat heeft allerlei praktisch voordelen voor de vlekgevoeligheid, stootvastheid enzovoorts.

Belvedere graniet heeft een rijke uitstraling dankzij de donkere ondergrond en witte en gouden aderen. Het materiaal is robuust en stoer met een leather afwerking en chique in de poli variant.

Alternatieve namen voor Belvedere graniet zijn:

• BLACK FUSION
• BLACK TAURUS
• TAURUS BLACK
• TROPICAL STORM
• BLACK SODALITE
• FORTEMORO

Omdat Belvedere graniet een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Belvedere slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Belvedere? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden