Travertin

Beroemde gebouwen zoals het Colosseum en de Sacre Coeur zijn opgetrokken uit dit bijzonder materiaal. Travertin doorstaat de tand des tijds glansrijk.

Silver Anticato

Hollingen, gaatjes en spleetjes gevuld met kwartsdeeltjes maken van Silver Anticato een bijzonder spannend oppervlak. Prachtig van kleur en structuur.

Silver Gezoet

Gewolkte lagen zacht grijs en beige wisselen elkaar af. De romige textuur van Silver gezoet staat in contrast met de kleine ruwe gaatjes die over het oppervlak gestrooid zijn.

Romanco Classico Anticato

Romano Classico Anticato heeft een sponsachtig uiterlijk met duizenden kleine gaatjes waarvan sommige zijn gevuld met schitterend kwarts.

Romano Classico Gezoet

Zacht en romig van kleur en textuur met een subtiele gelaagdheid die afwisselt tussen cremé, beige, bruin en grijs.

Pietra de Medici Anticato

Deze steen geeft direct een authentieke sfeer die getuigt van millennia geschiedenis. De zachte kleuren passen zich aan aan elk interieur, een plaatje.

Pietra de Medici

Soberheid op haar allermooist. Pietra de medici is uitermate geschikt voor een klassiek en modern interieur. Een kameleon onder de stenen.

Pietra Silencio

Pietra Silencio heeft een poreus uiterlijk met zachte kleuren. De zachte sobere uitstraling is haar absolute kracht.

Ocean Blue

Ocean blue heeft een ivoorwitte basis met blauwige achtergrond en grijze, beige lagen. De zachtheid van de steen geeft een harmonieuze uitstraling aan je interieur.

Silver Dark Gezoet

Travertin Silver dark is een prachtig schouwspel van kleuren, en lagen. De donkere tonen hebben een karaktervolle uitstraling.

Silver Dark Anticato

Silver Dark Anticato is egaler en lichter van kleur dan de gezoette variant. Een ruwe diamant met een verrassend ruw oppervlak

Travertin natuursteen kopen?

Ontdek jij de schatten van travertin in haar grove structuur?

Travertin is net als marmer een kalksteen. De structuur van travertin is grover van structuur en heeft vaak gaatjes in het oppervlak. Soms zijn er in deze kleine gaatjes schitterende kwartsdeeltjes te vinden. Echt een cadeautje van moeder natuur.

Travertin is een steensoort die erg in opkomst is in moderne interieurstijlen. Vooral in de populaire Japandi stijl komt travertin heel mooi tot haar recht.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden