Absolute black graniet Anticato

Deze granietsoort uit onze collectie heeft de meeste structuur. De donkere kleur vangt licht door het tactile oppervlak vol textuur.

Offerte aanvragen

Absolute Black Graniet Gepolijst

Door het glanzende oppervlak brengt Absolute Black Graniet Gepolijst licht en luxe in jouw interieur.

Offerte aanvragen

Absolute Black Graniet Leather Finish

Graniet Leather Finish is fijner van structuur dan de Anticato afwerking. Stoer en robuust past zij zich aan in jouw interieur.

Offerte aanvragen

Belgisch Hardsteen 220k + olie

Deze donkere blauwgrijze afwerking benadrukt de onvervalsbare kenmerken van blauwe steen, gevormd door fossielen, kleine schelpjes en crinoïdes.

Offerte aanvragen

Belgisch Hardsteen Donker Gezoet

De typerende diep blauwe kleur van Belgisch hardsteen wordt het beste benadrukt met deze donkerblauw gezoete afwerking.

Offerte aanvragen

Belgisch Hardsteen Geschuurd

Net als de gezaagde afwerking blijft ook de geschuurde afwerking dicht bij de oorspronkelijke look & feel van Belgisch hardsteen uit Henegouwen.

Offerte aanvragen

Bianco Carrara Marmer Gepolijst

Misschien wel de bekendste marmersoort. Marmer zoals we het allemaal kennen: wit met grijze aders. Klassiek & tijdloos.

Offerte aanvragen

Jura Gelb Marmer

Een klassieker onder de natuurstenen. Jura Gelb staat bekend om de beige kleur, glas of kwartsadertjes en soms veel en/of grote fossielen.

Offerte aanvragen

Jura Grau Marmer

Een uniek overblijfsel uit vervlogen tijden. Jura Grau is een stuk geologisch geschiedenis waarin natuur, kwaliteit en schoonheid samenkomen in een fascinerend materiaal.

Offerte aanvragen

Laperto Marmer Gepolijst

Sporadische fossielen en beige aders maken deze steensoort uniek. De aardse tonen zullen elk interieur verwarmen.

Offerte aanvragen

Travertin Classico Gezoet

Beroemde gebouwen zoals het Colosseum en de Sacre Couer zijn opgetrokken uit dit bijzondere materiaal. Travertin doorstaat de tand des tijds glansrijk.

Offerte aanvragen

Emperador Marmer Gepolijst

Bruin van basis met licht beige aders met een goudkleurige gloed. Emperador heeft een bijzondere aderstructuur die al eeuwenlang een betoverende invloed heeft.

Offerte aanvragen

Metropolis Dark Composiet

Ben je op zoek naar een fraai materiaal met praktische voordelen? Composiet kan tegen een stootje. Het materiaal is kras- stoot- en vlek vrij. Metropolis Dark is een donkere antraciet oppervlak met karakter.

Offerte aanvragen

Metropolis Grey Composiet

Metropolis Grey composiet is lichter van kleur dan de Metropolis Dark variant. Lichtgrijze tinten zijn een solide basis voor tal van interieurstijlen.

Offerte aanvragen

White Teide Composiet Gepolijst

White Teide composiet is een licht en speeld oppervlak met ontelbare kwartsfragmenten die worden afgewisseld met piepkleine gekleurde spikkels ter grootte van fijne zandkorrels.

Offerte aanvragen

Nacarado Composiet Gepolijst

Nacarado gepolijst composiet heeft een fijne natuurlijke uitstraling. Lichte en donkere crème-tinten wisselen elkaar af in een organisch patroon.

Offerte aanvragen

Natuursteen kopen?

Standaard op voorraad en dus snel leverbaar. Deze materialen uit onze standaard collectie zijn geliefde materialen voor allerlei projecten zoals vensterbanken, trappen, werkbladen, vloeren, gevelplinten en nog veel meer!

Deze materialen zijn bij ons never out of stock. Dat betekent dat we projecten snel kunnen realiseren voor een voordelige prijs. Deze natuurstenen worden veelal gebruikt voor vensterbanken, trappen, werkbladen, vloeren, gevelplinten en nog veel meer. Kies jij voor klassiek marmer, travertin of ga je voor stoer en robuust met Anticato graniet? Je vraagt eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden