Nolita

Silestone Nolita is een prachtig kwarts oppervlak van Cosentino, een toonaangevende fabrikant van innovatieve architectonische oppervlakken. Genoemd naar de trendy wijk in Manhattan, heeft Nolita een delicate witte basis met lichtgrijze aderen en vlekken, waardoor een chique en moderne uitstraling ontstaat die perfect is voor eigentijdse interieurprojecten.

Naast de praktische voordelen is Silestone Nolita ook ongelooflijk stijlvol, met een strak en verfijnd uiterlijk dat goed werkt in verschillende interieurontwerpstijlen. De subtiele aderen en spikkels creëren een prachtige en unieke visuele textuur die diepte en interesse toevoegt aan elke ruimte.

Silestone Nolita is verkrijgbaar in verschillende diktes en afwerkingen, waaronder gepolijst, suède en vulkaan, waardoor ontwerpers en architecten de uitstraling van het oppervlak kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden