Miami Vena

Miami Vena is een prachtig ontworpen oppervlak van Silestone, een toonaangevend merk in kwartsoppervlakken. Dit oppervlak heeft een uniek marmerachtig patroon met subtiele aders die in verschillende tinten beige en bruin lopen. Het ontwerp vanMiami Vena is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van marmer, maar het is vervaardigd met de nieuwste technologieën en materialen, waardoor het duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Het ontwerp van Miami Vena is tijdloos en elegant en past bijna in elke interieurstijl. Het oppervlak kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals werkbladen, vloeren, wandbekleding en zelfs meubels. Het heeft een hoogglanzende afwerking die een luxueuze uitstraling geeft en het licht reflecteert op een manier die het oppervlak er nog mooier doet uitzien.

Verliefd op Miami Vena? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden