Silestone Lagoon

Silestone Lagoon is een soort kwarts oppervlaktemateriaal dat vaak wordt gebruikt voor keuken- en badkamerbladen. Het is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen krassen, vlekken en hitte. De kleur Lagoon is een bleek ijswitte kleur, wat een kamer een rustgevend en kalmerend gevoel kan geven. Het is ook verkrijgbaar in een gepolijste afwerking, waardoor licht wordt weerkaatst en een ruimte groter lijkt. Het oppervlak is ook niet-poreus, waardoor het bestand is tegen bacteriën en schimmel.

Silestone is een merk kwarts oppervlaktemateriaal dat wordt gemaakt door het bedrijf Cosentino. Het bedrijf staat bekend om de productie van hoogwaardige en innovatieve oppervlaktematerialen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Silestone Lagoon is een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar een uniek en duurzaam bladmateriaal dat een ruimte kleur en persoonlijkheid kan geven.

Verliefd op Silestone Lagoon? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden