Eternal Serena Silestone

Silestone Eternal Serena is een prachtig werkblad gemaakt van quartz, een natuurlijk mineraal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en sterkte. Het is een onderdeel van de Eternal-collectie van Silestone, die bekend staat om zijn pure en tijdloze uitstraling.

Eternal Serena heeft een zachte, beige kleur met subtiele witte en grijze veiningen die er voor zorgen dat het werkblad een natuurlijke uitstraling heeft. Het is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een rustige en ontspannen sfeer in de keuken of badkamer.

Verliefd op Eternal Serena van Silestone? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden