Eternal Calacatta Gold

Eternal Calacatta Gold is een prachtige marmerachtige kwartscomposiet van het merk Silestone, dat zich onderscheidt door zijn ongeëvenaarde design en esthetische schoonheid. Het oppervlak is geïnspireerd op de Calacatta-marmer uit Carrara, Italië, dat bekend staat om zijn prachtige grijze aderen op een witte achtergrond.

Het oppervlak van Eternal Calacatta Gold heeft een zijdeachtige of gepolijste afwerking die de textuur en de kleur van het materiaal versterkt. De textuur is zacht en subtiel, waardoor het een elegant en verfijnd uiterlijk heeft. Het gouden aderpatroon op de witte achtergrond geeft het materiaal een opvallende en levendige uitstraling, terwijl het ook een gevoel van diepte en dimensie creëert.

Verliefd op Silestone Eternal Calacatta Gold? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden