Camden Silestone

Silestone Camden is een hoogwaardig quartsoppervlak dat perfect is voor keukenbladen, badkamermeubels en andere oppervlakken in huis. Het is gemaakt van een combinatie van natuurlijk kwarts, één van de hardste mineralen op aarde, en andere hoogwaardige materialen. Dit maakt het uiterst duurzaam en bestendig tegen krassen, vlekken en hitte.

Een van de meest opvallende kenmerken van Silestone Camden is zijn unieke en elegante ontwerp. Het heeft een subtiele grijze en witte gespikkelde patroon dat een vleugje verfijning aan elke ruimte geeft. De oppervlakte is ook niet-poreus, wat betekent dat het geen vloeistoffen of vlekken zal absorberen, waardoor het gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is.

Verliefd op Silestone Camden? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden