Silestone Calypso

Silestone Calypso is een type kwartsoppervlak dat bekend staat om zijn unieke en opvallende uitstraling. Het heeft een bruingrijze basis met kenmerkende aderen in verschillende tinten wit die lijken op de beweging van oceaangolven. Het resultaat is een verbluffende en verfijnde uitstraling die een breed scala aan interieurstijlen kan complementeren.

Silestone Calypso is gemaakt van een combinatie van natuurlijk kwarts en andere materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd en verwerkt om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Het is bestand tegen krassen, vlekken en impact, waardoor het een uitstekende keuze is voor keukenbladen, badkameroppervlakken en andere toepassingen die dagelijks intensief worden gebruikt.

Een ander voordeel van Silestone Calypso is dat het onderhoudsarm is en gemakkelijk schoon te maken is. Het oppervlak is niet-poreus, waardoor het niet alleen hygiënisch is, maar ook bestand tegen bacteriën en schimmels. Dit maakt het een uitstekende keuze voor huizen met kinderen of mensen met allergieën of gevoeligheden.

Wil je Silestone Calypso een plek geven in jouw in- of exterieur? Neem dan gerust contact op of kom langs in onze showroom voor het bespreken van jouw plannen.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden