White Onyx

White Onyx is een prachtige en unieke natuursteensoort die vaak wordt gebruikt in interieurontwerp. De steen heeft een heldere witte kleur met subtiele grijze aders die door de steen lopen, wat zorgt voor een prachtig contrast en een unieke uitstraling. White Onyx wordt vaak gebruikt voor wandbekleding, vloertegels, aanrechtbladen en andere oppervlakken in de keuken en badkamer.

White Onyx is ook een populaire keuze voor het creëren van een luxe en chique sfeer in een ruimte. Het kan worden gecombineerd met andere natuursteensoorten zoals marmer of graniet voor een uniek en elegant ontwerp. Ook kan het worden gecombineerd met moderne en minimalistische meubels voor een eigentijdse look.

Alternatieve namen voor White Onyx marmer zijn:

• ONICE BIANCO
• WHITE AFGHANISTAN ONYX
• AFGHAN WHITE ONYX
• KHOGIANI ONYX
• NANGARHAR ONYX


Omdat White Onyx een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende White Onyx slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden