White Onyx

White Onyx is een prachtige en unieke natuursteensoort die vaak wordt gebruikt in interieurontwerp. De steen heeft een heldere witte kleur met subtiele grijze aders die door de steen lopen, wat zorgt voor een prachtig contrast en een unieke uitstraling. White Onyx wordt vaak gebruikt voor wandbekleding, vloertegels, aanrechtbladen en andere oppervlakken in de keuken en badkamer.

White Onyx is ook een populaire keuze voor het creëren van een luxe en chique sfeer in een ruimte. Het kan worden gecombineerd met andere natuursteensoorten zoals marmer of graniet voor een uniek en elegant ontwerp. Ook kan het worden gecombineerd met moderne en minimalistische meubels voor een eigentijdse look.

Alternatieve namen voor White Onyx marmer zijn:

• ONICE BIANCO
• WHITE AFGHANISTAN ONYX
• AFGHAN WHITE ONYX
• KHOGIANI ONYX
• NANGARHAR ONYX


Omdat White Onyx een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende White Onyx slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op White Onyx? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden