Tra-Onyx

Er zijn verschillende soorten Tra-Onyx beschikbaar, elk met hun eigen unieke patroon en kleurencombinatie. Sommige soorten hebben meer rode kleur dan zwart, terwijl andere juist meer zwart dan rood hebben. De steen kan ook verschillen in transparantie, van doorzichtig tot ondoorzichtig. Tra-Onyx is een unieke en aantrekkelijke steensoort die wordt gewaardeerd om zijn unieke patroon en kleurencombinatie. De soort is heel geschikt voor diverse projecten binnenshuis zoals een eettafel, salontafel, wastafel, wandbekleding, trappen, keukenblad en voor de haardschouw

Alternatieve namen voor Tra-Onyx zijn:

• ONICE TRAVERTINO
• TRAVERTIN ONYX
• JADE TRAVERTIN
• SILVER TRA-ONYX


Omdat Tra-Onyx een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Tra-Onyx slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.


Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden