Tra-Onyx

Er zijn verschillende soorten Tra-Onyx beschikbaar, elk met hun eigen unieke patroon en kleurencombinatie. Sommige soorten hebben meer rode kleur dan zwart, terwijl andere juist meer zwart dan rood hebben. De steen kan ook verschillen in transparantie, van doorzichtig tot ondoorzichtig. Tra-Onyx is een unieke en aantrekkelijke steensoort die wordt gewaardeerd om zijn unieke patroon en kleurencombinatie. De soort is heel geschikt voor diverse projecten binnenshuis zoals een eettafel, salontafel, wastafel, wandbekleding, trappen, keukenblad en voor de haardschouw

Alternatieve namen voor Tra-Onyx zijn:

• ONICE TRAVERTINO
• TRAVERTIN ONYX
• JADE TRAVERTIN
• SILVER TRA-ONYX


Omdat Tra-Onyx een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Tra-Onyx slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Tra-Onyx? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden