Onyx Yellow

Onyx Yellow Onyx Yellow is een prachtige natuursteen met een heldere gele kleur. Het wordt vaak gebruikt voor interieur- en exterieurtoepassingen. Onyx Yellow is een populaire keuze voor badkamertegels, keukenwerkbladen en plafondpanelen. Het heeft een unieke transparantie die een warme, natuurlijke gloed geeft aan elke ruimte. Onyx Yellow is ook duurzaam, hittebestendig en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien is het beschikbaar in verschillende formaten en afwerkingen, waardoor het een veelzijdig materiaal is dat zich aanpast aan elke stijl en ontwerp.

Omdat Yellow Onyx een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Onyx Yellow slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Onyx Yellow? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor idee├źn, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden