Ivory Onyx

Ivory Onyx is een type onyx dat wordt gekenmerkt door zijn witte en romige kleur, die vergelijkbaar is met die van ivoor. Het is een natuursteen die is gevormd uit lagen chalcedoon, een mineraal dat behoort tot de kwartsfamilie. De lagen in de steen kunnen evenwijdig of golvend zijn en kunnen ook verschillende tinten wit en crème hebben.

Ivory Onyx is een populaire keuze voor architecturale en decoratieve projecten en kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals vloeren, wandbekleding en sculpturen.

Dit type onyx wordt vaak gebruikt om verbluffende en elegante ontwerpen te maken, en het is een favoriet onder ontwerpers en architecten die de schoonheid en duurzaamheid van natuursteen waarderen. Met de juiste zorg en onderhoud kan Ivory Onyx vele jaren meegaan en er mooi uit blijven zien.

Alternatieve namen voor Ivory Onyx marmer zijn:

• IVORY VEIN ONYX
• ONICE IVORY


Omdat Ivory Onyx een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Ivory Onyx sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden