Honey Onyx

Honey Onyx is een prachtige natuursteensoort met een warme honingkleur en subtiele witte aders. Deze unieke combinatie van kleuren geeft de steen een bijzondere uitstraling en maakt het perfect voor gebruik in interieurontwerp.

Honey Onyx kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan stijlen en materialen. Het kan worden gecombineerd met moderne en minimalistische meubels voor een eigentijdse look, of met meer traditionele meubels voor een klassieke sfeer. Ook kan het worden gecombineerd met andere natuursteensoorten zoals marmer of graniet voor een uniek en elegant ontwerp.

Alternatieve namen voor Honey Onyx zijn:

• ONYX CREMA
• MIELE ONICE
• ONICE HONEY
• PASCHA ONYX
• ROSEN ONYX


Omdat Honey Onyx een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Honey Onyx slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden