Butterfly Onyx

Butterfly Onyx is een prachtige natuursteen met unieke kleuren en patroon. Het heeft een goudachtige basis met witte en zwarte patronen die doen denken aan vlinders, vandaar de naam. Dit geeft het een bijzonder aantrekkelijke uitstraling die elke ruimte kan opfleuren.

Butterfly Onyx is een veelzijdig materiaal dat geschikt is voor zowel interieur- als exterieurtoepassingen. Het wordt vaak gebruikt voor badkamertegels, keukenwerkbladen, plafondpanelen en zelfs voor vloeren. Het is ook duurzaam en hittebestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in keukens en badkamers.

Omdat Butterfly Onyx een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Butterfly Onyx slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Butterfly Onyx? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor idee├źn, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden