Butterfly Onyx

Butterfly Onyx is een prachtige natuursteen met unieke kleuren en patroon. Het heeft een goudachtige basis met witte en zwarte patronen die doen denken aan vlinders, vandaar de naam. Dit geeft het een bijzonder aantrekkelijke uitstraling die elke ruimte kan opfleuren.

Butterfly Onyx is een veelzijdig materiaal dat geschikt is voor zowel interieur- als exterieurtoepassingen. Het wordt vaak gebruikt voor badkamertegels, keukenwerkbladen, plafondpanelen en zelfs voor vloeren. Het is ook duurzaam en hittebestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in keukens en badkamers.

Omdat Butterfly Onyx een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Butterfly Onyx slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creƫer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden