Zaha Stone

In de afgelopen jaren heeft Neolith Zaha Stone aan populariteit gewonnen als veelzijdig en innovatief oppervlaktemateriaal. Het unieke materiaal is samengesteld uit natuurlijke mineralen die onderworpen worden aan een intensief proces van compressie, hitte en druk. Dit resulteert in een uiterst robuust materiaal dat bestand is tegen krassen, vlekken, hoge temperaturen en slijtage.

Neolith Zaha Stone Silk is een variant van dit materiaal, die is behandeld met een speciale afwerking om een zijdeachtig en mat oppervlak te creëren. Dit geeft het materiaal een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat het minder gevoelig is voor vingerafdrukken en vlekken.

Een badkamer met Neolith Zaha Stone is een prachtige en moderne keuze. Dit materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan de stijl en sfeer van de ruimte. Het kan worden gebruikt voor wanden, vloeren, werkbladen en zelfs douchebakken en baden.

Naast de esthetische voordelen is Neolith Zaha Stone ook een zeer hygiënische keuze voor badkamers, omdat het niet-poreus is en daardoor geen bacteriën of schimmels kan vasthouden. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het perfect is voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes.

Bekijk het materiaal in onze showroom op Urk en laat je adviseren over de vele mogelijkheden.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden