Retrostone

Neolith Retrostone is een type materiaal die het uiterlijk van natuursteen imiteert, maar met de toegevoegde duurzaamheid en sterkte van keramiek. Het heeft een unieke esthetiek die lijkt op het uiterlijk van klassiek terrazzo waardoor het een ideale keuze is voor het creëren van een rustieke of vintage sfeer in interieur- of exterieurruimtes.

Neolith is een toonaangevende fabrikant van porseleinen platen en biedt ook andere collecties aan, zoals Neolith Mar del Plata en Neolith Iron Moss. De Retrostone is een van hun populaire producten vanwege de combinatie van esthetiek en duurzaamheid. Het is een materiaal dat lang meegaat en dat weinig onderhoud vereist, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Verliefd op Neolith Retrostone? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden