Pietra di Luna

Neolith Pietra di Luna is een type ultra-compact oppervlaktemateriaal dat is ontworpen om de uitstraling van natuursteen na te bootsen. Het wordt vervaardigd met behulp van geavanceerde technologie die natuurlijke mineralen samendrukt en sintert, waardoor het materiaal uiterst duurzaam en veerkrachtig wordt. Neolith Pietra di Luna is een populaire keuze voor werkbladen, vloeren en wandbekleding in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Een van de opvallende kenmerken van Neolith Pietra di Luna is de realistische uitstraling. Het materiaal heeft een subtiele, getextureerde afwerking die sterk lijkt op de uitstraling en het gevoel van natuursteen, maar zonder de nadelen die gepaard gaan met het gebruik van een natuurlijk materiaal. In tegenstelling tot natuursteen is Neolith Pietra di Luna niet poreus, wat betekent dat het bestand is tegen vlekken, krassen en hitte. Het vereist ook minimaal onderhoud, waardoor het een uitstekende optie is voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes.

Wil je Pietra di Luna echt ervaren? Kom dan langs in onze showroom waar we je alles kunnen vertellen over dit materiaal en haar toepassingen.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden