Neolith Krater

Neolith Krater is een revolutionair en technisch hoogstaand oppervlak dat duurzaam en functioneel is en een stijlvolle toevoeging is aan elke keuken. Het oppervlak is gemaakt van hoogwaardig keramiek. Door de hardheid van het oppervlak is bestand tegen krassen en slijtage. Een keramiek keukenblad is goed bestand tegen de dagelijkse uitdagingen die een keukenblad te verduren krijgt.

Een Neolith keukenblad is zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken dankzij de anti-bacteriële eigenschappen. Het oppervlak is ook bestand tegen vlekken en chemische reinigingsmiddelen, waardoor het een populaire keuze is voor keukenontwerpers en huiseigenaren die op zoek zijn naar een onderhoudsarm en duurzaam werkblad.

Neolith Krater is beschikbaar in verschillende afwerkingen, waardoor het past bij elke keukenstijl. Het oppervlak kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder werkbladen, tafelbladen en vloeren.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig, duurzaam en stijlvol keukenblad oppervlak, dan is Neolith Krater een uitstekende keuze. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden