Estatuario

Neolith Estatuario is een prachtige en veelzijdige keramische plaat die ontworpen is om jouw interieur een elegante uitstraling te geven. Met een tijdloos en modern design dat is geïnspireerd op de klassieke marmeren uitstraling van Carrara, heeft deze plaat de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Het design van Neolith Estatuario is uniek en opvallend, met de kenmerkende grijze aders die door de witte basis lopen. Deze aders geven de plaat een natuurlijke uitstraling die doet denken aan echte marmeren platen, maar dan zonder de inherente kwetsbaarheid en onderhoudsvereisten van natuursteen.

Wat Neolith Estatuario zo bijzonder maakt, is dat het een tijdloos design heeft dat nooit uit de mode zal raken. Of je nu een moderne of traditionele esthetiek hebt, deze plaat past bij elke stijl en zal jouw interieur jarenlang een verfijnde en chique uitstraling geven.

Als je op zoek bent naar een duurzame, veelzijdige en stijlvolle oplossing voor jouw interieur, dan is Neolith Estatuario de perfecte keuze.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden