Calacatta Luxe

Neolith Calacatta Luxe is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van de Calacatta-marmer, die bekend staat om zijn elegante aders en subtiele kleurvariaties. Door het gebruik van geavanceerde digitale printtechnologieën is het mogelijk om deze aderen en kleuren nauwkeurig na te bootsen, waardoor de natuurlijke uitstraling van marmer wordt geëvenaard. Het resultaat is een materiaal dat eruitziet en aanvoelt als natuursteen, maar dat veel minder gevoelig is voor krassen, vlekken en andere beschadigingen.

Naast het imiteren van de natuurlijke schoonheid van marmer, biedt Neolith Calacatta Luxe ook voordelen op het gebied van duurzaamheid en onderhoud. Dit keramische materiaal is bestand tegen extreme temperaturen, uv-straling, chemische stoffen en slijtage, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Bovendien is het materiaal zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een populaire keuze is voor keukenbladen, badkamerwanden, vloeren en andere toepassingen.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden