Calacatta Gold

Neolith Calacatta Gold, het ultieme materiaal voor design en bouwprojecten. Dit prachtige product is vervaardigd met de nieuwste technologieën en is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Neolith Calacatta Gold is een natuurgetrouwe weergave van het prachtige en zeldzame marmer Calacatta Gold uit Italië, maar dan zonder de nadelen van echt marmer, zoals poreusheid, vlekken en gevoeligheid voor krassen. Neolith Calacatta Gold is vervaardigd met behulp van de revolutionaire Sintered Stone-technologie, waardoor het materiaal ongelooflijk sterk en bestendig is tegen slijtage, vlekken en hitte.

Dit materiaal is perfect voor het creëren van een verfijnde en elegante sfeer in elke ruimte, van keukens en badkamers tot woonkamers en kantoren. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals gepolijst en satin, en in diverse formaten, zodat u het perfect kunt afstemmen op uw specifieke ontwerpbehoeften.

Met Neolith Calacatta Gold krijgt u niet alleen een duurzaam en betrouwbaar materiaal, maar ook een uiterst stijlvol en trendy product. Het is een investering die zichzelf terugverdient in termen van schoonheid en waarde. Dus waar wacht u nog op? Haal vandaag nog Neolith Calacatta Gold in huis en laat uw ontwerp dromen uitkomen!

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden