Beton

Neolith Beton is een innovatief materiaal dat steeds populairder wordt voor verschillende toepassingen in de bouw en het interieurontwerp. Een populaire toepassingen van Neolith Beton is het aanrechtblad. Het is bestand tegen krassen, hitte, vlekken en chemische stoffen, waardoor het een ideale keuze is voor keukenaanrechtbladen. Bovendien heeft het een gladde afwerking en is het eenvoudig schoon te maken, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

Een andere populaire toepassing van Neolith Beton is als muurbekleding. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld als een wandpaneel, accentmuur of als achtergrond voor een tv. Het geeft de ruimte een moderne, industriële uitstraling en is ook hier duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

In de natuursteen showroom op Urk worden de mogelijkheden van Neolith Beton goed weergegeven. Hier worden verschillende toepassingen van het materiaal getoond. Bezoekers kunnen de verschillende afwerkingen zoals Beton Silk en Beton riverwashed bekijken en ervaren hoe het materiaal aanvoelt en eruitziet. Neem contact op of kom langs in onze showroom!

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden