Basalt Grey

Neolith Basalt Grey is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een robuuste en duurzame oplossing voor hun interieur- of exterieurprojecten. Dit keramische materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en is vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieƫn om het uiterlijk van natuursteen na te bootsen.

Het Basalt Grey design heeft een tijdloze uitstraling en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van vloeren en muren tot werkbladen en gevelbekleding. Het materiaal is bestand tegen krassen, vlekken en hoge temperaturen, waardoor het ideaal is voor gebruik in drukke en veeleisende omgevingen.

Bovendien is Neolith Basalt Grey een milieuvriendelijke optie, gemaakt van natuurlijke materialen en geproduceerd met behulp van duurzame processen. Het onderhoud is ook eenvoudig, waardoor het perfect is voor zowel huishoudelijke als commerciƫle toepassingen.

Als u op zoek bent naar een robuuste en duurzame oplossing voor uw project, dan is Neolith Basalt Grey de perfecte keuze. Het tijdloze design en de duurzaamheid zullen uw ruimte jarenlang verfraaien.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden