Verde Alpi

Verde Alpi marmer is afkomstig uit het prachtige Aostadal in Noord-Italië. Deze unieke marmersoort wordt gekenmerkt door zijn diepe groene kleur, die varieert van licht tot donker, en wordt vaak vergezeld door subtiele witte en gouden aders. Deze aders geven het marmer een karakteristiek patroon en dragen bij aan de visuele aantrekkingskracht ervan. Verde Alpi marmer straalt een gevoel van rust en sereniteit uit, waardoor het een perfecte keuze is voor een elegant interieur.

Alternatieve namen voor Verde Alpi marmer zijn:

• VERDE INNOCENTE
• VERIA GREEN
• VERDE AOSTA


Omdat Verde Alpi een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Verde Alpi slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Verde Alpi? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden