Portoro Gold marmer

Portoro Gold marmer wordt ook wel goudadermarmer genoemd. Deze marmersoort komt uit Noord-Italië en behoort tot de meest exclusieve natuurstenen ter wereld. De steensoort werd al voor je jaartelling gewonnen aan de klifkusten van La Palmeria. Door de eeuwen heen werd Portoro Gold toegepast in Italiaanse bouwwerken en werd het veel gebruikt in tijdens de Barok periode in de 18e eeuw. Portoro marmer met haar goudaders is een warm en rijk materiaal dat allure brengt in elk project.

Alternatieve namen voor Portoro Gold zijn:

• BLACK PORTORO
• NERO GIALLO
• NERO PORTORO
• PORTORO GOLD
• PORTORO NERO
• VENDOME NOIR


Omdat Portoro Gold een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Portoro Gold slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Portoro Gold? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden