Jura Grau marmer

Jura Grau is lang geleden ontstaan toen grote delen van Zuid-Duitsland bedekt met een tropische ondiepe zee. Uit de afzettingen van deze zee werd de Jura-steen gevormd, een fijnkorrelige kalksteen die, met zijn rijke fossielengehalte, een unieke getuigenis vormt van lang vervlogen tijden. Elk stuk Jura van de lichtgele tot grijsblauwe kalksteen is een individueel stukje geologische geschiedenis dat natuur, esthetiek, kwaliteit en waarde behoud en combineert in een fascinerende manier.

Alternatieve namen voor Jura Grau marmer zijn:

• JURA
• JURA BLAUW
• JURA GRIJS
• JURA GRAU BLAU
• JURA BLAU


Omdat Jura Grau een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Jura Grau slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Jura Grau? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden