Ceppo di Alba marmer

Ceppo di Alba ook wel Ceppo di Gre is “versteende tijd”. Elke steen is een reis door de tijd. Eeuwen en millennia zijn samengeperst tot een onverwoestbaar materiaal van tijdloze schoonheid. Het materiaal is samengesteld uit oudere, onregelmatige steenfragmenten die zijn samengebracht door verschillende geologische processen, waaronder lawines, vulkaanuitbarstingen, modderstromen en aardverschuivingen. Vervolgens werd het materiaal gevormd wanneer stenen langs breuklijnen in de aardkorst werden verbrijzeld en vervolgens door cementering aan elkaar werden gehecht. Als de blokken worden verzaagd tot platen is het resultaat een bonte verzameling van “doorgezaagde kiezels”.

Alternatieve namen voor Ceppo di alba marmer zijn:

• ALBA
• BRECCIA ALBA
• BRECHIA ALBA
• CEPPO
• CEPPO DI GRE
• GRIGIO DI MASSO


Omdat Ceppo di Alba marmer een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Ceppo di Alba slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Ceppo di Alba? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden