Calacatta Viola marmer

Calacatta Viola is een prachtige variatie op de klassieke marmers. Roomwitte schotsen steen lijken te drijven op een wijnrood oppervlak. Dit materiaal werkt fantastisch in een klassiek eclectisch interieur. Pas Calacatta Viola bijvoorbeeld toe als salontafel, werkblad, vloer, eettafel, wandbekleding of wastafel. Calacatta Viola slabs kunnen onderlig sterk verschillen in uiterlijk. Overweeg je een meubel van Calacatta Viola te laten maken? Kom dan zeker langs in onze showroom zodat we samen de juiste slab voor jouw project kunnen selecteren.

Een andere kleurrijke variant op Calacatta Viola is Calacatta Green.

Alternatieve namen voor Calacatta marmer zijn:

• BRECCIA ANTICATO
• BRECCIA VIOLA
• CALACATTA ANTICATO
• SANTA VIOTALLA
• VIOLA
• PAONAZZO


Omdat Calacatta Viola marmer een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Calacatta Viola slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Calacatta Viola? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden