Bianco Statuario Marmer

Bianco Statuario marmer is een exclusieve marmersoort met een klassiek verleden. Het materiaal is een veel gebruikt materiaal in Italiaanse Palazzo's. De Bianco Statuario vloeren in deze gebouwen zijn na eeuwen hun glorie nog niet verloren. Bianco is naast tijdloos mooi dus ook ontzettend duurzaam.

Bianco Statuario is geschikt voor diverse interieur projecten zoals een vloer, wandbekleding, eettaffel, salontafel, wastafel, badkamer, trap enzovoorts

Alternatieve namen voor Bianco Statuario zijn:

• BLANC STATUARIO
• STATUARRIO


Omdat Bianco Statuario marmer een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Bianco Statuario slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op een Bianco Statuario? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden