Grande Marble Look Imperiale

Grande Marble Look Imperiale van Marazzi is een tegel van die de luxueuze uitstraling van natuursteen combineert met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van porselein. De tegels zijn beschikbaar in grote maten, wat ze perfect maakt voor het creëren van ruime en elegante interieurs. Imperiale heeft een subtiele, natuurlijke aderpatroon en een geborstelde afwerking die diepte en karakter aan elke kamer geeft.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht en duurzaamheid zijn Marazzi Grande Marble Look Imperiale tegels ook milieuvriendelijk en duurzaam. Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn aan het einde van hun leven volledig recyclable, wat ze ideaal maakt voor degenen die hun impact op het milieu willen minimaliseren.

Verliefd op Grande Marble Look Imperiale? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden