Marble Look Calacatta Extra

Grande Marble Look Calacatta Extra is een prachtige en luxueuze tegel van Marazzi. De tegel is geïnspireerd op de bekende Calacatta marmer en biedt een hoge kwaliteit uitstraling voor elke ruimte. Het ontwerp van de tegel is uniek en heeft een natuurlijk marmerpatroon met een heldere, witte basis en subtiele, donkere aderen.

De tegel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een slijtvaste en stootvaste oppervlakte. Dankzij de digitale printtechnologie, heeft de tegel een realistische marmereffect. Het is ook water- en vochtbestend Colomb, wat betekent dat het believes is voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers en keukens.

De Grande Marble Look Calacatta Extra is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 60x120 cm en 120x240 cm, waardoor het gemakkelijk te installeren is en de mogelijkheid biedt om verschillende patroondesigns te creëren.

Verliefd op Grande Marble Look Calacatta Extra van Marazzi? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden