Marble Look Brera Grey

Brera Grey Marble Look van Marazzi is een elegante en moderne tegel die perfect is voor moderne en stijlvolle woningen. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan elke ruimte. Brera Grey heeft een unieke en aantrekkelijke textuur die het interieur een stijlvolle uitstraling geeft. Het subtiele grijze kleurpalet maakt de tegels geschikt voor verschillende soorten interieurstijlen, van industrieel tot Scandinavische en moderne landelijke stijlen.

Brera Grey is bovendien duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat betekent dat ze lange tijd mooi blijven. De tegels zijn resistent tegen slijtage en vlekken, en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek. Het brede scala aan maten betekent dat de tegels gemakkelijk te installeren zijn en dat er weinig snijverlies is.

Verliefd op Brera Grey van Marazzi? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor idee├źn, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden