Concrete Look White

Concrete Look White van Marazzi is onderdeel van een stijlvolle en moderne tegelcollectie die uitstekend geschikt is voor moderne interieurs. Deze collectie is ontworpen met een uitgebreide waaier aan tekeningen, patronen en kleuren, die elke ruimte een unieke uitstraling geven. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een robuuste en duurzame uitstraling die jaren meegaat.

De Concrete Look White tegels zijn bovendien makkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze ook geschikt zijn voor drukbezochte ruimtes zoals een keuken of een badkamer. De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met andere materialen en meubels in uw interieur. Kortom, als u op zoek bent naar een moderne en stijlvolle tegelcollectie, dan is Concrete Look White van Marazzi een uitstekende keuze.

Verliefd op Concrete Look Crete van Marazzi? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor idee├źn, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden