Taj Mahal kwartsiet

Taj Mahal kwartsiet springt in het oog. Het is elegant en tijdloos. Het materiaal komt uit Brazilië en wordt gewaardeerd over de hele wereld vanwege haar bijzondere schoonheid.

Deze kwartsietsoort is vernoemd naar één van de zeven wereldwonderen: een beroemd Indiaas monument dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de Taj Mahal.

Kwartsiet Taj Mahal wordt gekenmerkt door de lichte kleur van lichtgevend beige. Kenmerkend zijn de golvende aders die in kleur variëren van amber tot metaalgrijs.

De stralende en enigszins transparante textuur is extreem goed bestand tegen allerlei vloeistoffen. Om deze reden is kwartsiet anders dan marmer en vergelijkbaar met graniet. Vloeistoffen trekken niet in het materiaal en veroorzaken geen vlekken. Kwartsiet wordt daarom beschouwd als het perfecte materiaal om te gebruiken voor werkbladen, badkamers, wastafels etc. Het is namelijk mooi, sterk, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud.

Alternatieve namen voor Taj Mahal marmer zijn:

• MAGNUS INCERTUM BEIGE
• MOGANO LINEA


Omdat Taj Mahal kwartsiet een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Taj Mahal slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Taj Mahal? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden