Patagonia kwartsiet

Een plaatPatagonia kwartsiet is een buitengewone mix van vormen en kleuren. De plaat is verdeeld in stukken wit, bruin, beige en zwart en wordt afgewisseld met doorschijnende grijze stukken kwarts. De gouden aderen geven de gehele plaat een luxueuze look and feel. De verscheidenheid aan elementen die we in kwartsiet uit Patagonië vinden, is te danken aan de verschillende gesteenten en mineralen die deelnemen aan de vorming ervan. Deze kwartsietsoort heeft een adembenemende, haast grafisch design en is een echt statement in het interieur.

Alternatieve namen voor Patagonia kwartsiet zijn:

• PATAGONIE
• COPENHAGEN
• PATAGONIA EXTRA


Omdat kwartsiet een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Patagonia slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op dit materiaal? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden