Tan Brown

Tan Brown graniet is een donkerbruine oppervlak met zwarte en roodachtige tinten. Bekijk het Tan Brown granieten oppervlak van dichterbij en je ontdekt veel donkerbruine, rode en grijze tinten. Tan Brown wordt vaak gebruikt voor werkbladen, vensterbanken, vloeren en andere architectonische toepassingen.

Het is een duurzaam en weerbestendig materiaal, geschikt voor binnen- en buitentoepassingen, omdat de natuurlijke structuur van de steen bestand is tegen verkleuring en krassen. Het is beschikbaar in een gepolijste afwerking, die de glans van de steen accentueert. Het is een hygiënisch materiaal, vereist weinig onderhoud en kan zorgen voor een opvallend contrast in moderne interieurs.

Omdat Tan Brown graniet een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Tan Brown slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden